Kimberly Hope Wiki (Thomas Sadoski ex-fru) Ålder, bio, familj och mer

Kimberly Hope (född 15 januari 1978) är en amerikansk casting Director och skådespelerska från Michigan, USA. Egentligen är hon populärt känd som ex-makan till Thomas Sadoski (TV-skådespelare). Kimberly arbetar för Paramount Pictures i 10 år.

I själva verket får hon stor framgång genom sina filmer. Hennes riktiga födelse namn är Kimberly Wisniewski Hope. Tidigare gjorde hon också casting för Gotham. Hennes bidrag till projekten som "Cold Storage", "The International", "Man Push Cart", "David & Layla" och "This Revolution".

Hon bestämmer rollisten för pilotskotten från Universal Media Studios, NBC, Paramount och Firm. Samtidigt har Hope arbetat för Boutique Management Company i New York som chef. Dessutom får Thomas en ny off-Broadway-show "White Noise".

Serien har precis börjat två dagar tillbaka. Vid den tiden kommer Mr. Sadoski med sin andra fru Amanda Seyfried i Public Theatre, New York. Amanda är en skådespelerska, modell, sångare och låtskrivare.

Tidigt liv, föräldrar och profil

Tidigare Thomas Sadoskis fru föddes den 15 januari 1978 i Michigan, USA. För närvarande är Kimberly Hope's ålder 41 år. Ändå har hon inte avslöjat någon information om information om far, mor och syskon. Faktum är att Kimberly ingår en dejtingförhållande med Thomas.

Personliga frågor, pojkvän & barn

De är tillsammans i mer än 8 år. Under 2007 har paret ett stort bröllop. Dessutom gick de till sin smekmånad i Key West, Florida. Ändå skiljer Kimberly sig med sin man 2015.

Dessutom har hon inte barn. Sadoski andra fru är nu Amanda Seyfried. Duon delar en söt flicka Nina. Men Kimberly känner att Amanda har påverkat hennes bröllopsparadis. Hon accepterade det öppet i media.

Trivia & snabbinformation

Wiki / Bio
Riktigt födelsnamnKimberly Wisniewski Hope.
NicknamnKimberly.
YrkeCasting Director & Actress.
Känd förTidigare hustru till Thomas Sadoski (amerikansk TV-skådespelare).
Ålder (från och med 2019)41 år gammal .
Födelsedatum (DOB), födelsedag15 januari 1978.
Födelse / HometownMichigan, USA.
NationalitetAmerican.
KönKvinna.
Solskylt (stjärntecken)Capricorn.
EtnicitetVit kaukasisk härkomst.
ReligionKristendomen.
Nuvarande bostadNew York, USA.
Filmografi
bio1. Övertygelse (2006).

2. Pilot (2006).

3. The Cry (2007).

4. September Dawn (2007).

5. The International (2009).

6. Cold Storage (2009).

TV-program (casting Director)1. Talk to Me (2006).

2. Marco Polo (2007).

3. Comanache Moon (2008).

Produktionshus1. Boland / Hope.

2. Paramount Pictures.

3. Gotham.

4. Företaget.

5. NBC & CBS.

Fysisk statistik
Höjd (hög)Fötter & tum: 5 '5 " .

Centimeter: 165 cm .

Mätare: 1, 65 m .

ViktKilogram: 60 kg .

Pund: 132 pund .

Bh storlek32B.

Kroppsmätningar (bröst midja-höfter)33-24-35.
Skostorlek (USA)6.
Tatueringsdetaljer?Kommer att uppdateras.
ÖgonfärgSvart.
HårfärgBlond.
Familj
FöräldrarFar : Namn hittades inte.

Mor : kommer att uppdateras snart.

SyskonBror: Inte känd.

Syster: Inga.

Kända släktingarFarföräldrar:

Farbror:

Moster:

Förhållande till personliga liv
Äktenskaplig statusEn skilsmässa (gift en gång 2007 & separat 2015).
Datinghistoria?NA.
PojkvänThomas Sadoski.
Man / makans namnThomas Sadoski (Från 2007 till 2015).
SonIngen.
DotterIngen.
Utbildning
högsta kvalifikationGraduate.
SkolaHigh School i Michigan.
HögskolaNA.
Hobby & favorit saker
FavoritkändisarSkådespelare: Will Smith.

Skådespelerska: Jennifer Aniston.

Dream Holiday DestinationNew York, Paris och Miami.
FavoritfärgBlå, rosa och svart.
Älskar att göraResor, shopping och läseböcker.
FavoritmatJapanses rätter.
Rikedom
Nettovärde (ungefär)$ 5 miljoner dollar (från och med 2019).
Årlig inkomst och intäkter300 000-400 000 USD.
Kontaktuppgifter
KontorsadressOkänt
Mobil- eller telefonnummerNA
HeminformationKommer att uppdateras.
Officiell hemsidaIngen.
E-postadressHittades inte.

Några mindre kända fakta om Kimberly Hope

  • Kimberly får en skådespelning vid 10 års ålder.
  • Per Wikipedia spelar hon karaktären av Dean's syster i filmen "License to Drive".
  • I själva verket är Hope medlem i Casting Society of America och Academy of Television Art and Sciences.
  • Bilddetaljer : Kimberly Hope höjd är 165 cm hög. Dessutom är hennes kroppsvikt cirka 60 kg.
  • Dessutom gjorde hon några videor som Obey My Bitch 3, Office Heals, Obey My Bitch 4 och Auction.

Utforska mer : Biografin om Sydney Aiello | Hennes livshistoria, profil och trivia

  • Pengarfaktor : För närvarande uppskattas det beräknade nettovärdet av Thomas Sadoski ex-fru till $ 5 miljoner amerikanska dollar.
  • Hon är partner och grundare av Boland / Hope Casting.
  • Efter hennes skilsmässa är hennes relation status singel.

Rekommenderas

Celine Buckens Wiki, Höjd, Vikt, Ålder, Biografi, Familj, Pojkvän & Fakta
2019
Kjell Rasten Wiki (Charos make) Ålder, biografi, barn, familj och mer
2019
Nur Sajat Wiki, Ålder, make, nettovärde, biografi, familj & höjd
2019