Kiana Madeira (skådespelerska) Ålder, höjd, vikt, biografi, familj, Wiki

Kiana Madeira (född 4 november 1992) är en kanadensisk skådespelare, modell, TV-personlighet och Instagram Sensation från Toronto, Kanada. Hon är känd för att ha uppträtt i många tv-program och filmer. Dessutom har hon fått många Disney-fans efter att ha spelat rollen som Sierra i filmen “Bad Hair Day” 2015.

2010 har den 26-åriga skådespelerskan gjort sin skådespelare från sin första film med namnet “ Harriet the Spy: Blog Wars . Hon dök upp i rollen som " Rachel ". Efter detta valdes hon till att spela Julia Wilson i tv-serien “ Really Me ” 2011.

Trivia & snabbinformation

Wiki / Bio
Riktigt födelsnamnKiana Madeira.
NicknamnKiana.
YrkeSkådespelare, modell & Instagram-stjärna.
Känd förVisas i rollen som "Moe Truax" i Netflix's Trinkets (2019).
Ålder (från och med 2018)26 år gammal .
Födelsedatum (DOB), födelsedag4 november 1992.
Födelse / HometownToronto, Kanada.
NationalitetKanadensiska.
KönKvinna.
Statistik för sociala mediekontonInstagram : kianamadeira (23, 6k + följare).

Twitter : @kianamadeira (3, 5K + fans).

Youtube : Självtitlad kanal (104+ prenumeranter).

EtnicitetMultiracial härkomst av portugisisk-irländsk-afro.
Solskylt (stjärntecken)Fiskarna.
ReligionKristendomen.
Nuvarande bostadLondon, Storbritannien.
Filmografi
DebutFilm : Harriet the Spy: Blog Wars (2010).

TV-program : Really Me (2011).

Tv program1. Really Me (2011 - 2013), Julia Wilson.

2. Sacred Lies (2018 - nuvarande), Angel Trujillo.

bio1. Harriet the Spy: Blog Wars (2010, Rachel).

2. Salem Falls (2012).

3. The Junction (2013, Louisa).

4. En julafton (2014, Maritza).

5. Bad Hair Day (2015, Sierra).

6. The Night Before Halloween (2016, Lindsay).

7. The Swap (2016, Sassy Gaines).

8. Bruno and Boots (2016 & 2017, Diane).

9. Neverknock (2017, Amy).

10. Bruno And Boots: The Wizzle War (2017, Diane Grant).

11. Giant Little Ones (2018, Jess).

12. Nivå 16 (2018, Clara).

Fysisk statistik
Höjd (hög)Fötter & tum: 5 '5 " .

Centimeter: 165 cm .

Mätare: 1, 65 m .

ViktKilogram: 51 kg .

Pund: 112 pund .

Bh storlek31B.

Kroppsmätningar (bröst midja-höfter)32-24-32.
Skostorlek (UK)6.
Tatueringsdetaljer?NA.
ÖgonfärgBrun.
HårfärgMörkbrun.
Familj
FöräldrarFader :

Mor :

SyskonBror: Nikane Madeira (äldste).

Syster: Kyla Madeira.

Kända släktingarFarföräldrar:

Farbror:

Moster:

Förhållande till personliga liv
Äktenskaplig statusOgift.
Datinghistoria?Hon har en romantisk koppling till sin partner.
PojkvänNamnet är inte känt.

Man / makans namnIngen.
SonIngen.
DotterIngen.
Utbildning
högsta kvalifikationGraduate.
SkolaGymnasium.
Alma Mater.Kommer att uppdateras.
Hobby & favorit saker
FavoritkändisarSkådespelare: John Travolta.

Skådespelerska: Emily Blunt.

Dream Holiday DestinationDisney land.
FavoritfärgSvart.
Älskar att göraResor, dans och läsning.
FavoritmatPizza.
Rikedom
Nettovärde (ungefär)550 000 US-dollar (från och med 2018).
Årlig inkomst och intäkter$ 50K USD.
Kontaktuppgifter
Mobil- eller telefonnummerOkänt.
HeminformationNA.
E-postadressKommer att uppdateras.
Officiell hemsidaIngen.
Officiell hemsidaNA.

Några mindre kända fakta om Kiana Madeira

  • Biografi : Kiana Madeira föddes 4 november 1992 (26 år gammal) i Toronto, Kanada.
  • Hennes far tillhör afro-irländska och hennes mamma har portugisisk härkomst.
  • Namnet på hennes yngre syster är Kyla Madeira . Hennes äldre bror " Nikane Madeira " har visat på "Little Mosque on the Prairie", kanadensisk sitcom.

  • I sin barndom inspireras hon av skådespelaren John Travolta efter att ha sett filmen Grease (1978). Senare drömde hon att arbeta tillsammans med honom.
  • Utbildning : Hon är en gymnasieexamen och fortsätter för närvarande sin kandidatexamen.
  • Vid 5 års ålder har hon börjat arbeta som skådespelerska.

Utforska mer : Vem är Elin Nordegren? Wikipedia, livsstil, berättelse och angelägenheter

  • Hennes föräldrar stödde henne och undertecknade en agent när hon var tio år gammal.
  • Bilddetaljer : Kiana Madeira höjd är 5 fot 5 tum hög eller 165 cm. Dessutom är hennes kroppsvikt 51 kilo .

  • 2010 fick Kiana sin debutroll som Rachel i filmen Harriet the Spy: Blog Wars.
  • Personligt liv : Hon går ut och är i en relation med sin långa pojkvän . Dessutom har hon laddat upp många bilder av sin älskare - partner på Instagram-konto.

  • Pengarfaktor : Hon har lyckats tjäna nettovärde på cirka 550 000 amerikanska dollar från sin skådespelarkarriär.
  • År 2019 har hon dykt upp i Netflix Trinkets web-tv-show och spelat rollen som Moe Truax . De andra skådespelare och skådespelerska som presenteras i denna show är Odiseas Georgiadis (Noah Simos), Quintessa Swindell (Tabitha Foster), Brandon Butler (Brady Finch), Dana Green (Jenna Block) och October Moore (Vicky Truax).

//www.instagram.com/p/ByIHrs7g_EG/

Rekommenderas

Babi Christina Engelhardt Wiki, Ålder, make, höjd, biografi, familj
2019
Romain Zago Wiki, Ålder, Höjd, Nettovärde, Biografi, Hustru & Familj
2019
Ross Butler Ålder, Bio, Höjd, Wiki, Flickvän, Nettoförmögenhet, Etnicitet, Vikt & Fakta
2019