Aron Eisenberg Höjd, vikt, ålder, fru, biografi och mer

Aron Eisenberg (född 6 januari 1969) är en amerikansk skådespelare, filmskapare och fotograf från Hollywood Hills, Kalifornien (USA). Dessutom fick han popularitet och berömmelse för sin karaktär i Nog on Star Trek: Deep Space Nine.

Sedan fick han erbjudanden från tv-program som Caddy Woodlawn, The Wonder Years, Brave New World, The Division och Blade of Honor. Utöver detta arbetade han i de engelska filmerna The Liars 'Club, Beverly Hills Brads, Prayer of Rollerboys och The Horror Show.

Fortfarande lidit filmskådespelaren på grund av njursvikt och död den 21 september 2019. Han hade bara en njure från sin barndom. Hans ena njure misslyckades när han bara var 14 år gammal. Senare föredrog han dialys och hans första transplantation hände i Cadaver vid 17 års ålder.

Han ordnade $ 10K från sin GoFund Me-sida. Fortfarande gick han för andra kirurgi för njurtransplantation den 29 december 2015. Eisenberg stod inför några stora hälsoproblem efter sina två transplantationer.

Tidigt liv, föräldrar och profil

Aron Eisenberg tog upp en judisk bakgrund och föddes den 6 januari 1969 i Hollywood, Kalifornien (USA). Beskrivningen av hans far, mor, bror och syster har dock inte känt.

Bröllop, make, flickvän & barn

Aron gick till ett enkelt bröllop den 28 december 2018 med sin fru Malissa Longo. Men de tillbringade en kort tid tillsammans. Longo berömde sin partners starka anda och positiva natur.

Dessutom delade hon också ett Facebook-inlägg om Arons död . Herr Eisenbergs två söner är Nicholas Lawrence Eisenberg & Christopher Ryan Eisenberg.

Wiki / Bio
Riktigt födelsnamnAron Eisenberg.
NicknamnAron.
YrkeFilmskapare, skådespelare och fotograf.
I Nyheterna förHans dog på grund av njursvikt den 21 september 2019.
Ålder (från och med 2019)50 år gammal .
Födelsedatum (DOB), födelsedag6 januari 1969.
Födelse / HometownHollywood Hills (Kalifornien, USA).
NationalitetAmerican.
Sexualitet (gay eller lesbisk)Hetero.
KönManlig.
EtnicitetVit kaukasisk härkomst.
ReligionKristendomen.
Solskylt (stjärntecken)Capricorn.
Dödsdatum21 september 2019.
OrsakNjursvikt.
PlatsHollywood Hills, Kalifornien.
Husets lägeHollywood Hills, Kalifornien (USA).
Fysisk statistik
HöjdFötter & tum: 4 '11 "hög .

Centimeter: 149, 9 cm .

Mätare: 1, 49 m .

ViktKilogram: 54 kg .

Pund: 119 pund .

Bicepsstorlek11.

Kroppsmätningar (bröst midja-höfter)36-30-34.
Skostorlek (UK)5.
ÖgonfärgBlå.
HårfärgSkallig.
Familj
FöräldrarFar : Namnet är inte tillgängligt.

Mor : Inte känd.

SyskonOkänd.
Förhållande till personliga liv
Äktenskaplig statusGift sedan 2018.
Datinghistoria?I en relation med Malissa Longo.
FlickvänMalissa.
Fru / makans namnMalissa Longo.
SönerNicholas Lawrence Eisenberg & Christopher Ryan Eisenberg.
Utbildning
högsta kvalifikationHigh School rensad.
SkolaHigh School i Hollywood Hills.
Älskar att göra & favorit saker
FavoriträtterItaliensk mat.
HobbiesSimning och resor.
FavoritfärgSvart.
SemesterdestinationSchweiz.
FavoritkändisarSkådespelare: Tom Cruise.

Skådespelerska: Jennifer Lawrence.

Filmografi
bio1. The Horror Show (1989).

2. Streets (1990).

3. Puppet Master III: Toulons Revenge (1991).

4. The Liars 'Club (1993).

5. Pterodactyl Woman från Beverly Hills (1996).

6. Star Trek: Renegades (2017).

7. Gå till Vegas (2019).

TV-serier1. Straight Up (1988).

2. The Wonder Years (1990).

3. Star Trek: Deep Space Nine (1993-99).

4. Alex Macks hemliga värld (1994).

5. Star Trek: Deep Space Nine (1998).

6. Avdelningen (2001).

7. Cozmo's (2016).

8. Blade of Honor (2017).

Rikedom
Nettovärde (ungefär)480 000 US-dollar (från och med 2019).
Kontaktuppgifter
HeminformationBor i Hollywood Hills, Kalifornien.

Några mindre kända fakta om Aron Eisenberg

  • Han fick sin andra njure från sitt goda vännamn Beth Bernstein.
  • Utöver detta levde han sitt liv med integritet och sanning.
  • Skådespelaren Aron Eisenbergs höjd är 149, 9 cm. Hans kropp är mager och vikten är cirka 54 kg.
  • Malissa Longos make var en professionell fotograf i Aron Scott Photography.
  • Det ackumulerade nettovärdet av Aron uppgår till cirka 480 000 amerikanska dollar 2019. Dessutom ägde han sitt hus beläget i Hollywood Hills.

Utforska mer : Vem är Brynn Hartman? Biografi, trivia och familj

  • Hans favoritmat inkluderar italienska rätter.
  • Dessutom simmar och reser Mr. Eisenberg hobbyer.
  • Han gillade Hollywood-kändisarna som heter Tom Cruise (skådespelare) och Jennifer Lawrence (skådespelerska).

Rekommenderas

MacKenzie Porter Höjd, vikt, ålder, pojkvän, biografi och familj
2019
Nikhil Jain Wiki, Ålder (Nusrat Jahans man) Biografi, familj, fakta
2019
Mikaela Testa Wiki (modell) Ålder, höjd, vikt, pojkvän, bio, familj
2019